Broj pregleda: 1736
 
   
 


MEDIJI

Udruga UDNG je odmah nakon svojeg osnutka počela sa poslovima koji se odnose na suradnju sa medijima.
Osnovna zadaća u radu sa medijima je prikazati građanima rad UDNG na svojim projektima kako bi se i oni aktivno uključili u taj rad, putem medija promicati društveno koristan rad u UDNG i općenito te pomoći građane koji traže pomoć radi ostvarivanja svojih prava, pomoć za uspostavu njihove sigurnosti i povjerenja u institucije Republike Hrvatske te pomoć za osiguranje kvalitetnijeg život.
Sve bitne komunikacije između UDNG i Medija će udruga prikazati u ovom linku sa mjerom opreza da se ne povrijedi niti jedan niti jedan sudionik u tim komunikacijama.
UDNG će temeljem dokaza u radu sa medijima iste i ocjenjivati a građanima će u ovom linku dati to na znanje.
Ovim linkom će građanima biti dostupan veliki broj istinitih podataka koje mediji nisu dali na znanje građanima a pogotovo se to odnosi na podatke koji građanima služe od koristi.
Svaki predmet između UDNG i Medija koji UDNG ocijeni nekvalitetnim plodom suradnje i štetnim za građane će biti prikazan na ovoj Web stranici sa rednim brojem i naslovom te obrazloženjem nezadovoljstva UDNG.
UDNG si daje za pravo da ovaj link može mijenjati uz suglasnost sa donesenim odlukama Upravnog odbora UDNG.

Priopćenje za javnost nije objavio niti jedan nama poznati medijski prostor pa radi toga sve medije u Republici Hrvatskoj i dalje ocjenjujemo negativnom ocjenom.

/object >